Social

# alerta de vant #alerta de ploi # alerta meteo #vremea #starea vremii

Alerta meteo de vreme rea! Vant si ploi in urmatoarea perioada! Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de tip cod galben de vant pentru mai multe regiuni ale tarii. Alte regiuni insa, se afla sub avertizare de ploi. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile si ce se intampla in Bucuresti.

 

In intervalul 8 martie, ora 12:00 – 10 martie, ora 02:00 intra in vigoare o avertizare de intensificari ale vantului si precipitatii predominant sub forma de ploaie moderate cantitativ.

„In intervalul mentionat, temporar vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, dar cu viteze mai mari in nord-vest, centru si sud-est, in general de 45...60 km/h.

In zona de munte vor fi intervale cu precipitatii predominant sub forma de ploaie si prin acumulare cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...25 l/mp, favorizand topirea stratului de zapada, iar vantul va prezenta intensificari sustinute in special in zona inalta.”, anunta ANM.

Avertizare de tip COD GALBEN de vant

In intervalul 8 martie, ora 18:00 – 9 martie, ora 22:00 intra in vigoare o avertizare de tip cod galben de vant care va afecta mai multe zone ale tarii.

„In Muntii Apuseni si local in Carpatii Orientali temporar vantul va avea intensificari cu viteze de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depasi 100…110 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In perioada 8 martie, ora 12:00 – 10 martie, ora 02:00 vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 de grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in dupa-amiaza si seara zilei de joi, cand vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va moderat, cu intensificari mai ales in orele dupa-amiezelor, cand se vor atinge viteze de 35...40 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea