Social

#alerta de vreme rea #Administratia Nationala de Meteorologie #anm #vreme rea

Alerta meteo de vreme rea! Polei, ninsori si vant puternic!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rea pentru urmatoarele 24 de ore.

Potrivit ANM in perioada 08 decembrie, ora 10:00 – 09 decembrie, ora 10:00 sunt vizate fenomene meteo precum polei, ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, in toata tara.

“In intervalul mentionat, in sud-estul tarii se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe alocuri vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai ridicata in Baragan si in sud-estul Moldovei. In Carpatii de Curbura, in Carpatii Meridionali, in restul Munteniei si al Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, in medie de 5-10 cm.

In cursul zilei de marti, vantul va avea intensificari in sudul Banatului, jumatatea de est a Munteniei, in Dobrogea si la munte, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor depasi temporar 55-65 km/h.

In noaptea de marti spre miercuri, pe crestele din vestul Carpatilor Meridionali si in zona Muntilor Banatului rafalele vor depasi 80-90 km/h, zapada fiind spulberata.

In urmatoarele zile, temporar se vor semnala precipitatii in toate regiunile, dar mai ales in cele sudice, estice si centrale, precum si in zonele de munte, unde cantitatile de apa vor fi insemnate.”, anunta ANM.

Afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani!

Vremea in Bucuresti

Si in Bucuresti vremea va fi inchisa in intervalul 08 decembrie, ora 10:00 – 09 decembrie, ora 10:00, cand sunt vizate depuneri de polei. Si precipitatii mixte sau sub forma de zapada.

“Vremea va fi inchisa. In prima parte a zilei de marti si din nou in noaptea de marti spre miercuri se vor semnala precipitatii mixte si se va depune polei. In restul intervalului, temporar va ninge si se va depune un strat nou de zapada in medie de 3...6 cm. Vantul va avea unele intensificari, mai ales la inceputul intervalului, cu rafale de pana la 30...35 km/h. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -1...0 grade.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea