Social

#avertizae meteo #cod galben #viscol #ninsori #romania

Alerta meteo! COD GALBEN de ninsori in Romania! Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) avertizeaza populatia cu privire la vremea rea care se va abate asupra tarii in aceasta seara. Un cod galben de ninsori viscolite va lovi mai multe judete din Romania.

 

Avertizarea de tip cod galben este valabila in perioada 23 februarie, ora 20:00 – 24 februarie, ora 08:00 si sunt vizate fenomene precum intensificari ale vantului si ninsori viscolite.

Acestea vor afecta in special Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m.

“In intervalul mentionat, in Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 70...90 km/h, temporar ninsoarea va fi viscolita, zapada spulberata si vizibilitatea redusa.”, avertizeaza ANM.

Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, miercuri 23 februarie, valorile termice diurne vor fi in scadere fata de intervalul anterior, dar se vor situa in continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab, cu o probabilitate mai ridicata seara si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea