Social

#decese paris # teroare paris #atentat Paris #atac terorist

Alerta maxima in Paris! 12 persoane ucise intr-un atac terorist

Paris, "Capitala iubirii", s-a transformat astazi intr-o "capitala a terorii" dupa ce sediul unei publicatii saptamanale a fost tinta unui atentat terorist. Atacul armat a vizat redactia saptamanalului satiric "Charlie Hebdo", iar primele date indica un numar de 12 morti si 4 raniti.

Sursa foto: tn.com.ar

Doi atacatori mascati cu cagule au navalit astazi in redactia saptamanalului, strigand "Profetul a fost razbunat", si au deschis focul asupra celor aflati in incapere. Dupa uciderea catorva persoane, cei doi teroristi au inceput lupta cu fortele de politie reusind ulterior sa scape cu o masina furata.



Nu este prima data cand teroristii ataca redactia publicatiei satirice pariziene. In noiembrie 2011, redactia Charlie Hebdo a fost incendiata cu un coktail Molotov dupa ce a publicat o caricatura cu profetul Mahomed. Ultima editie a saptamanalului infatisa o caricatura a liderului Statului Islamic, Abu Baghdadi.

Sursa foto:rediff.com

Autoritatile franceze au ridicat la maximum nivelul de alerta in Paris. Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat ca atacul de inspiratie islamista este un adevarat atentat terorist.

Sursa foto: lesechos.fr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea