Social

# alerta granita #eco alberto simulare trecerea granitei #concediu in romania #amenintari raed arafat

Alerta la granita! Ce au inceput sa faca tot mai multi romani la revenirea in tara! Raed Arafat a facut anuntul momentului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a atras atentia asupra unui fenomen care a luat amploare printre romanii care revin in tara. Tot mai multi cetateni vor sa fenteze carantina si prezinta la vama certificate false de vaccinare.

 

„Noi avem acum un fenomen cu care ne confruntam. La intrare in tara sunt persoane care indraznesc sa ne prezinte, la DSP si la Frontiera, sa prezinte documente false. Deja sunt mai multe dosare penale intocmite de Politie. Deci oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boala sau de testare.

Acest lucru este extrem de grav pentru ca oamenii astia vin din zone rosii chiar. Cand vii in tara si esti in stare chiar sa prezinti un document fals, inseamna ca nu te intereseaza nimic, inseamna ca tu vii si esti dispus sa raspandesti boala, sa raspandesti totul.

Vii dintr-o zona unde varianta Delta e la maxim, vii in Romania unde stam bine, prezinti un certificat fals, nu esti vaccinat, nu esti trecut prin boala, probabil sa fii si pozitiv si sa vii sa stai in familie si sa spui ca eu i-am smecherit la granita, am trecut si nu mai trebuie sa stau in carantina. Acest lucru este foarte grav”, a declarat Raed Arafat, la Digi24, luni seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea