Social

#alerta de vreme rea # alerta meteo #instabilitate atmosferica #zone afectate #cod galben

ALERTA de vreme rea! Se intampla chiar acum! Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de tip cod galben de vreme rea, valabila pana la ora 21:00. Sunt vizate fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

 

„In intervalul mentionat, in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul Transilvaniei, precum si in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, intensificari ale vantului si grindina. In intervale scurte de timp cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi pe arii restranse si in restul teritoriului, cu precadere in sud-est si centru.”, avertizeaza ANM.

In Bucuresti vremea se va raci usor fata de ziua precedenta, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade. Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea