Social

#cutremur de suprafata #alerta cutremur #cutremur romania #cutremur

ALERTA! Cutremur de suprafata in Romania! Cel mai puternic din ultimii ani

Romania a fost lovita in noaptea de joi spre vineri de un cutremur de suprafata. Acesta a fost unul dintre cele mai puternice cutremure de acest gen produs pe teritoriul Romaniei in ultimii ani. In total, in luna noiembrie au avut loc 11 cutremure pe teritoriul Romaniei.

 

Primul seism a avut loc la ora 03:14 in judetul Caras-Severin. Seismul s-a produs la adancimea de doar 4 kilometri si a avut magnitudinea de 3.7 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Baile Herculane (27km), Caransebes (32km), Orsova (41km), Otelu Rosu (43km) si Resita (47km), potrivit datelor furnizate de infp.ro.

Cel mai puternic cutremur din acest an, produs in Romania, a avut loc pe 28 octombrie in judetul Buzau si a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost resimtit intens si in Bucuresti, dar si in tarile invecinate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea