Social

# alerta meteo #ninsori #meteo #romania

Alerta ANM. Ninsorile pun stapanire pe Romania in urmatoarele 48 de ore

Vesti proaste de la meteorologi. Ninsorile si vantul puternic vor pune stapanire pe Romania in urmatoarele 48 de ore.

 

Alerta emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, de lapovita,ninsori si vant puternic este valabila incepand din 2 decembrie, ora 20.00, pana pe 4 decembrie, ora 10.00.

"In intervalul mentionat vantul va avea intensificari la munte, la altitudini de peste 1700 m, unde vitezele vor depasi temporar 60...70 km/h, iar pe creste, rafalele vor depasi 90...100 km/h spulberand zapada.

Intensificari ale vantului vor fi si in regiunile vestice, iar vineri (3 decembrie) local si temporar si in restul teritoriului, cu viteze in general de 45...55 km/h.

Incepand cu 3 decembrie, precipitatiile se vor extinde, iar la munte ploile se vor transforma in ninsoare.

Precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si pe arii restranse ninsoare se vor semnala in vest, centru si nord, iar in noaptea de vineri spre sambata (3/4 decembrie) si in est si sud.

Cantitatile de apa vor depasi izolat 10...15 l/mp indeosebi in zonele de munte", se arata in avertizarea meteo de la ANM.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea