Social

#cumparare produs #romai #alerta alimentara #alerta #produs

Alerta alimentara! Produs adorat de romani, retras de la rafturi! Este plin de pesticide

O noua alerta alimentara, in Romania! Un produs des cumparat de romani a fost retras de la rafturi, dintr-un lant mare de hypermarketuri din tara. In produsul respectiv au fost gasite cantitati mari de pesticide.

 

Din acest motiv, Carrefour Romania, a decis retragerea de la vanzare a mai multor loturi de stafide. Totodata, ii indeamna pe cei care au achizitionat produsul sa-l returneze in magazinele de unde a fost achizitionat, urmand sa primeasca contravaloarea acestora.

“CARREFOUR ROMANIA SA a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la clienti a produsului cu datele de identificare de mai jos, ca urmare a depasirii valorilor admise de reziduuri pesticide (Chlorpirifos):

Denumire produs: STAFIDE JUMBO 500 G

Marca: CARREFOUR

Cod EAN: 5941764008930.

Se recomanda persoanelor care detin produse din loturile descrise mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com.”, se arata in comunicatul emis de ANSVSA.

Lista completa a magazinelor in care poate fi returnat produsul o poti gasi aici.

Prin urmare, daca ai acasa acest produs, nu il consuma. Returneaza-l pentru a-ti primi banii inapoi, sau distruge-l.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea