Social

#alegeri parlamentare #alegeri parlamentare 2012 #candidati alegeri 2012

Alegeri parlamentare 2012: PSD a aprobat lista candidatilor pentru Bucuresti

Consiliul organizatiei PSD Bucuresti a aprobat, joi, cu majoritate de de voturi, o lista de 26 de candidati propusi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Marian Vanghelie, vicepresedintele PSD, a declarat ca urmeaza sa se faca negocieri cu conducerea centrala a partidului, in urma carora se vor stabili cei 18 candidati finali.

Potrivit vicepresedintelui PSD Ecaterina Andronescu, pe lista propunerilor pentru Senat figureaza urmatoarele nume: Titus Corlatean, Florian Popa, Gabriel Mutu, Anne Juganaru, Catalin Croitoru, Ecaterina Andronescu.

Pentru colegiile de deputati au fost propusi: Larisa Antipa, Nicolae Banicioiu, Doina Burcau, Dumitru Chirita, Dan-Mircea Popescu, Dan Tudorache, Bogdan Diaconu, Gratiela Draghici, Gabriel Ispas, Bogdan Mihailescu, Oana Niculescu, Alin Petrache, Gabriela Podasca, Georgian Pop, Rodica Nassar, Daniel Spatariu, Tudor Tanasescu, Violeta Tudorie, Ionut Vulpescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea