Social

#alegeri parlamentare #alegeri parlamentare 2012 #madalin voicu #deputat constanta

Alegeri parlamentare 2012: Madalin Voicu va candida la Constanta

Madalin Voicu, deputat PSD de Giurgiu, va candida la alegerile parlamentare din decembrie la Constanta, a anuntat la Romania TV Radu Mazare, primarul Constantei.

Madalin Voicu spune ca a fost invitat sa candideze la Constanta chiar de organizatia social-democrata din acest judet. "M-au cerut. (...) Altcineva era propus acolo. Organizatia PSD de Constanta a spus ca nu primeste pe nimeni din afara si ca eventual singurul pe care l-ar putea accepta este Madalin Voicu", a spus deputatul.

La randul sau, Radu Mazare a declarat ca cel care l-a sustinut pe Madalin Voicu a fost Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

"E un lucru bun sa vii sa candidezi la Constanta, ne cunoastem de atata vreme, ne cunosti problemele. Sunt convins ca atunci cand o sa te trimit pe la Bucuresti peste ministrii astia care multi se misca agale si infricosati, o sa bagi putin dracii si in ei", i-a transmit Mazare deputatului PSD.

Madalin Voicu are la activ patru mandate de deputat: 1996-2000 (Partida Romilor), 2000-2004 (PDSR, PSD), 2004-2008 (PSD), 2008 - 2012 (PSD).

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea