Social

# usl #alegeri parlamentare #gigi becali #candidatura

Alegeri parlamentare 2012: Gigi Becali va candida din partea USL intr-un colegiu din sectorul 6

Gigi Becali, presedintele PNG, a confirmat, joi, zvonurile potrivit carora va candida la alegerile parlamentare sub sigla USL.

Liderul PNG a spus ca va candida din partea USL intr-un colegiu din sectorul 6 al PNL. De asemenea, Becali a precizat ca urmeaza sa se semneze un protocol prin care PNG se angajeaza sa sprijine USL.

"Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL", a adaugat Gigi Becali.

Rares Manescu, primarul sectorului 6, a confirmat la randul sau candidatura lui Gigi Becali, mentionand ca acesta va intra in cursa pentru colegiul 24 din acest sector.

Posibila alianta PNL-PNG a fost criticata de o serie de liberali, inclusiv de Puiu Hasotti si Mircea Diaconu. "Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice", a declarat Diaconu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea