Social

#alegeri parlamentare 2012 #aurelian pavelescu #alegeri parlamentare #mandat deputat

Alegeri parlamentare 2012: Aurelian Pavelescu va candida pentru un mandat de deputat

Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un mandat de deputat in judetul Arges, conform unor surse din conducerea PDL.

"Aurelian Pavelescu s-a decis sa candideze in Arges. Desi initial se gandea sa candideze la Targoviste si ulterior la Calarasi, acum s-a decis si o sa ramana pentru Arges", au declarat sursele respective, citate de Ziare.com.

Daca Pavelescu va candida in municipiul Pitesti, el va concura cu Daniel Constantin, presedintele PC si actualul ministru al Agriculturii.

Aurelian Pavelescu s-a nascut pe 20 octombrie 1964, in comuna Ladesti, judetul Valcea. In 2004, a fost ales deputat pe listele PD. Un an mai tarziu, el s-a alaturat Partidului Initiativa Nationala. In 2006, a devenit membru PNTCD, iar in 2008 a reprezentat aceasta formatiune politica la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei.

Sursa foto: timpolis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea