Social

#berlusconi #italia #alegeri

Alegeri locale in Italia. Berlusconi se teme de absenteism

Potrivit sondajelor, opozitia va pastra cel putin cinci din cele 13 regiuni , iar coalitia lui Berlusconi va castiga aproape sigur in patru regiuni. 40 de milioane de italieni sunt asteptati la urne in acest sfirsit de saptamina in cadrul alegerilor locale din Italia.

Analistii spun ca acestea vor marca o infringere pentru premierul Silvio Berlusconi. Scrutinul se va desfasura in 13 din cele 20 de regiuni italiene, la finalul unei campanii marcate de violenta verbala si declaratii belicoase atit din partea puterii de centru dreapta, cit si a opozitiei de stinga.

Un detaliu foarte important este faptul ca partidul Poporul Libertatii, al premierului Berlusconi, nu va putea fi votat in regiunea Lazio, din care face parte si Roma, pentru ca nu a reusit sa-si inscrie la timp listele electorale. Potrivit sondajelor, opozitia va pastra cel putin cinci din cele 13 regiuni, iar coalitia lui Berlusconi va castiga aproape sigur in patru regiuni.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea