Social

#primaria constanta #alegeri locale #alegeri locale constanta #claudiu palaz

Alegeri locale Constanta: Claudiu Palaz (UNPR) s-a intalnit cu locuitorii cartierelor Brotacei si Ciresica

Claudiu Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primaria municipiului Constanta, s-a intalnit recent cu sute de locuitori ai cartierelor Km. 4-5, Brotacei si Ciresica.

Palaz le-a vorbit oamenilor despre problemele intalnite in pietele din Constanta.

"Ca prefect, am trimis de nenumarate ori institutiile deconcentrate cu rol de control in pietele constantene, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimen-telor si Protectia Consumatorului, care au semnalat multe nelegalitati in administrarea acestora", a spus Iorga Palaz.

"Acestia au aplicat sanctiuni, in limita competentelor pe care le au, dar nimic nu s-a schimbat din cauza managementului defectuos al Directiei Piete, Targuri si Oboare din cadrul RAEDPP. De pilda, in Km. 4-5, locuitorii s-au plans de conditiile improprii in care este organizata piata si de faptul ca unii comercianti se vad nevoiti sa vanda zarzavaturi pe aleile dintre Galerii si piata propriu-zisa. Acestia din urma mi s-au plans de taxele exagerate pe care le aplica Primaria si de atentiile pe care sunt obligati sa le dea politistilor comunitari ca sa-si poata continua activitatea", a adaugat candidatul UNPR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea