Social

#alegeri locale #cezar preda #alegeri locale buzau

Alegeri locale Buzau: Cezar Preda acuza PSD ca imparte tigari si alcool

Candidatul PDL la sefia CJ Buzau, Cezar Preda, critica felul in care PSD si-a organizat campania la Buzau. Acesta a mentionat ca membrii partidului social-democrat incearca sa atraga alegatori impartind alcool si tigari in cluburi si discoteci.

Deputatul Cezar Preda afirma ca detine informatii si dovezi conform carora tineri din PSD, inarmati cu tricouri cu numele lui Constantin Boscodeala, candidat la Primaria Buzau, si cu numele lui Victor Mocanu, candidat independent la presedintia Consiliului Judetean, impart "mita electorala" sub forma de alcool si tigari in cluburi, terase si discoteci, informeaza Evenimentul Zilei.

"Vreau sa semnalez cel mai grav lucru care se intampla la Buzau. In timp ce toata societatea romaneasca si cea europeana incearca sa combata consumul de alcool si tutun, PSD da in puburi, baruri si cafenele alcool si tigari gratuit tinerilor care merg in aceste localuri. Sa le fie rusine. Niciun candidat nu are voie sa faca asa ceva si nimeni nu ar trebui sa faca asa ceva, indiferent ca este in campanie electorala sau nu", a afirmat Cezar Preda.

Foto: qmagazine.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea