Social

#alegeri locale bucuresti #rares manescu #cristian poteras #primarie sector 6

Alegeri locale Bucuresti: Cristian Poteras, intrecut in sondaje de Rares Manescu

Cristian Poteras, candidatul PDL la Primaria Sectorului 6, este creditat cu mai multe sanse decat contracandidatul sau, Rares Manescu (USL), potrivit unui sondaj CURS realizat la comanda Geopol pentru Realitatea TV.

"Daca la inceputul campaniei, USL parea ca pune in pericol un succes sigur la inceputul anului in sectorul 6 prin proasta gestionare a competitiei intre Rares Manescu si Stefan Florescu, azi electoratul pare a-l scoate din necaz pe candidatul USL. Fara sa se modifice structura candidaturilor, cu aproape o saptamana inainte de alegeri, Stefan Florescu pierde teren in favoarea lui Manescu, semnal prost pentru Poteras. Rares Manescu are 39% fata de 38% in sondajul Geopol de la inceputul campaniei, Cristian Poteras 34% fata de 38%, independentul Stefan Florescu 13% fata de 20%. In mod evident, conform trendurilor, Rares Manescu va capitaliza probabil inca o parte din votantii lui Florescu, in timp ce Poteras nu mai are resurse de crestere", se arata in analiza Geopol.

La acest sondaj au participat 4.800 de persoane, iar marja de eroare este de 1,5%, pentru un nivel de incredere de 95%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea