Social

Alegeri in stilul K1: candidatii lasa discursurile si trec la pumni

PSD si PD-L isi cara pumni si picioare in campanie, filialele judetene ale celor doua partide transformandu-se in adevarate reprezentative de box. Comunicatele electorale primite in redactii de la staffurile de campanie arata ca niste bilanturi ale politiei, in care sunt trecute in revista cafteli intre candidatii partidelor la primarii sau la Consiliile Locale.

Campioni „interjudeteni“la local combatul politic par a fi cei din Giurgiu, unde s-au inregistrat cele mai multe incaierari, mai ales intre PSD-isti si PD-L-isti. Astfel, in 6 mai, in orasul Mihailesti - Giurgiu, caravana PSD in care se afla candidatul la primaria orasului, Victor Bogdan, a fost „ agresata fizic si verbal“de candidatul PD-L la primarie, Mihai Dobre. Cel putin asa relateaza un comunicat al staffului de campanie al PSD.

Potrivit sursei citate, vicepresedintele PSD Giurgiu, Ionel Dinu, a fost batut de PD-L-isti, iar masina social democratilor a fost lovita si avariata.In acelasi judet, in 4 mai, in comuna Iepuresti, membrii PD-L l-au batut pe candidatul PSD la primarie, Gheorghe Paunescu. Tot in Giurgiu, liberalii s-au incaierat cu democratii, luandu-se la bataie in comuna Letca.

Cazul sefului de campanie a PSD Galati, Gheorghe Saghian, batut mar in centrul orasului, este deja de notorietate. La Botosani, presedintele filialei PC din comuna Sulita, Florin Barladeanu, a fost batut de consilierul prefectului, Florin Turcanu. Potrivit presei locale, prefectul Sorescu a anuntat ca isi va destitui consilierul bataus.

In judetul Sibiu, la Selimbar, un membru al biroului local de conducere al PD-L a bagat in spital un contracandidat. Cosmin Mustata, membru PD-L Selimbar, finul primarului din localitate, l-a batut pe Teodor Fodor, rupandu-i trei coaste .

In Iasi, politicienii si-au umflat muschii si si-au invinetit ochii, in comuna Tatarus, unde candidatul PD-L la primarie, Vasile Giurgiuveanu, l-a atacat pe unul dintre cetatenii comunei. Presa locala relateaza ca, in cadrul unei adunari electorale in care candidatul incerca sa-i convinga pe consateni sa-l voteze, Mihai Sava, in varsta de 45 de ani, a avut proasta inspiratie sa-i reproseze aspirantului la primarie ca face propaganda in alt sat decat cel natal. Acest repros l-a infuriat pe candidatul PD-L, care, conform declaratiei lui Mihai Sava, l-a atacat pe acesta cu pumnii si picioarele pana l-a doborat la pamant.

Tot in Moldova - unde se pare ca oamenii sunt mai iuti la manie , ca stramosul lor Stefan cel Mare - PSD acuza PD-L ca a angajat interlopi ca sa-i bata pe adversarii politici. Purtatorul de cuvant al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat ca oameni ai PDL au sarit la bataie la cei ai PSD, care identificau locuri pentru afisajul electoral.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea