Social

Alegeri anulate intr-o alta comuna din Ilfov

Scrutinul din comuna Vidra a fost anulat, dupa ce BEC a acceptat contestatia depusa de PSD.
 
La o zi dupa ce BEC a decis anularea alegerilor din comuna Stefanesti , acelasi lucru s-a intamplat joi cu scrutinul din alta comuna ilfoveana, Sintesti , a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, Marian Muhulet. "BEC a analizat in sedinta de joi contestatia depusa de PSD, filiala Ilfov, referitoare la desfasurarea alegerilor din Circumscriptia electorala 39 Vidra.

BEC a dispus repetarea scrutinului pe 15 iunie pentru Circumscriptia electorala Vidra, in aceleasi conditii, folosind aceleasi liste electorale permanente si aceleasi liste de candidati independenti", a declarat Muhulet.

Potrivit Realitatea TV, sustinatorii liberali din Sintesti se bucura pentru anularea alegerilor, alaturi de ei iesind in centrul satului candidatul PNL, Gabriel Dinica, acesta fiind si actualul primar al comunei Vidra.Cele cateva zeci de sateni din Sintesti adunati in centrul satului au scandat lozinci in favoarea candidatului PNL. Ei au primit zgomotos vestea ca alegerile din comuna lor au fost anulate, asta dupa ce oamenii au spus ca sustinatorii actualului primar nu au putut sa voteze cu totii din cauza modului de organizare a alegerilor.

Situatie tensionata si in comuna giurgiuveana Iepuresti, acolo unde o parte dintre localnici solicita si ei in strada reluarea votului de duminica. BEC a decis insa sa amane pana joi contestatia PD-L. Oamenii sunt nemultumiti de modul in care au fost organizate alegerile de duminica.

Dupa primul tur a castigat candidatul PSD, Gheorghe Paunescu, care a adunat cu doar 11 voturi mai mult decat cel al PD-L. Sustinatorii acestuia spun ca diferenta a fost data de voturile a peste 120 de alegatori cu viza de flotant, adusi de candidatul PSD, oameni care nu aveau dreptul sa voteze.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea