Social

#produse hartie #curatenie #igiena

Alege produsele din hartie pentru o buna igiena si curatenie!

Produsele din hartie sunt esentiale pentru a asigura igiena si curatenia. Acestea sunt produse de unica folosinta care se arunca dupa utilizare si se schimba foarte usor, reducand riscul de contaminare si ajutand la prevenirea bolilor si a infectiilor. De asemenea, sunt disponibile in diferite texturi si forme, astfel incat sa poata fi ales exact produsul adecvat pentru anumite necesitati. Tipuri de produse de hartie 

 

Toate produsele din hartie ne ajuta sa mentinem igiena si curatenia, sunt usor de folosit si utile in orice gospodarie, unitate medicala, salon cosmetic sau spatiu comercial. Astfel, prosoapele pliate din hartie sunt ideale pentru igiena generala, deoarece sunt absorbante, rezistente si usor de aruncat. Sulurile de hartie igienica sunt  indispensabila in orice baie si pot fi utilizate si pentru stergerea mainilor si a suprafetelor. Rolele medicale sunt folosite in spitale si clinici si sunt esentiale pentru a preveni transmiterea bacteriilor si a virusilor. Servetelele pliate din hartie si cele de masa sunt ideale pentru curatarea suprafetelor sau stergerea manilor. 

Prosoape pliate din hartie

Este nevoie de prosoape pliate din hartie in orice baie sau bucatarie, fiind produse extrem de importante atunci cand vine vorba de igiena. Acestea se pot arunca imediat dupa ce au fost folosite, ceea ce reduce riscul de contaminare. Sunt extrem de absorbante si pot strange rapid si eficient umezeala si murdaria. 

Hartie igienica

Hartia igienica este, de asemenea, un produs esential in orice casa. Aceasta este folosita si pentru a sterge si a curata suprafetele si obiectele din jur, reducand astfel riscul de contaminare. De asemenea, este disponibila in diferite culori si texturi, poate fi in doua sau trei straturi, simpla sau parfumata. Astfel, consumatorii poti gasi exact tipul de hartie igienica potrivita pentru nevoile si preferintele lor. 

Role medicale 

Rolele medicale sunt, de asemenea, indispensabile in orice spital si sunt folosite pentru a curata si dezinfecta instrumentele si echipamentele medicale. Acestea sunt foarte absorbante si sunt fabricate din materiale speciale care permit sterilizarea lor in mod eficient. 

Servete pliate din hartie

Servetelele pliate din hartie sunt, de asemenea, foarte importante in mentinerea unei bune igiene si curatenii. Acestea sunt folosite pentru a sterge suprafetele si obiectele din jur si sunt disponibile in diferite culori si texturi. Se pot gasi servetele pliate din hartie pentru toate preferintele, toate fiind produse utile in gospodarie, dar si in saloanele cosmetice sau in diverse spatii comerciale. 

Servetele de masa

Printre produsele din hartie esentiale intr-o gospodarie, un restaurant sau o cantina sunt si seturile de servetele masa. Aceste produse de unica folosinta sunt esentiale pentru a fi utilizate dupa masa, dar si pentru a impacheta in mod igienic sandvisurile. Servetele de hartie nu pot lipsi de pe mesele festive, motiv pentru care sunt disponibile intr-o gama extrem de diversificata si atractiva de modele si culori.  

In concluzie, produsele de hartie pentru uz domestic, medical sau comercial sunt igienice si septice. Sunt fabricate din materiale biodegradabile, fapt care le face sa fie foarte prietenoase cu mediul si sa nu polueeze planeta. De asemenea, sunt usor de folosit, fiind confortabile si practice in multiple situatii si ocazii. Sunt disponibile intr-o gama variata de marimi si forme, ceea ce le face ideale pentru toate tipurile de activitati, sunt usor de stocat si de transportat, ceea ce le face versatile, practice si foarte utile.

FOTO: sanito.ro

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea