Social

# consumabile biodegradabile #consumabile #catering

Alege consumabilele biodegradabile de catering, pentru pastrarea si consumarea alimentelor!

In timp ce ambalajele din plastic si polistiren au fost acceptabile in trecut, astazi, industria de catering si consumatorii in general, sunt mai constienti de impactul pe care aceste materiale nebiodegradabile il au asupra planetei. Consumabilele de catering biodegradabile ofera combinatia perfecta intre comoditatea pentru evenimente de catering, mancare la pachet si o abordare ecologica a ambalajului in general.

Este important sa alegi consumabile de catering biodegradabile pentru depozitarea si consumul alimentelor. Aceste produse nu numai ca ajuta la reducerea poluarii mediului, dar sunt si mai sanatoase pentru tine si oaspetii tai.

Tacamuri de unica folosinta pentru evenimente in aer liber

Cand vine vorba de depozitarea si consumul alimentelor, alegerea consumabilelor biodegradabile, precum tacamurile compostabile, reprezinta o modalitate excelenta de a contribui la reducerea impactului asupra mediului. Aceste articole nu numai ca sunt prietenoase cu mediul, dar sunt si mai sigure pentru utilizatori.

Exista o serie de tipuri diferite de consumabile de tacamuri biodegradabile pe piata, asa ca este important sa le alegi pe cele potrivite. Unele dintre cele mai populare optiuni includ ustensile din bambus, tacamuri de lemn si furculite si cutite compostabile.

Un alt lucru grozav despre aceste produse este ca sunt adesea mai ieftine decat produsele traditionale de tacamuri. In plus, pot fi aruncate cu usurinta in instalatii de compostare sau gropi de gunoi. Asadar, daca esti in cautarea unui mod ecologic de a pastra si consuma alimentele, alegerea consumabilelor de tacamuri biodegradabile este o optiune excelenta.

Pahare de carton – perfecte pentru bauturi la pachet sau in deplasare

Paharele de carton sunt o alternativa excelenta la paharele de plastic sau din sticla, deoarece sunt ecologice. De asemenea, sunt usoare, ieftine si usor de transportat si depozitat. Alege pahare de carton pentru a le oferi clientilor si oaspetilor libertatea de a se deplasa in siguranta in timp ce isi savureaza bautura, fara spargeri accidentale. Paharele confectionate din carton sunt perfecte pentru evenimentele care implica multa miscare. 

Paharele de carton sunt ideale atat pentru bauturi calde, cat si reci, si pot fi gasite si intr-o gama larga de modele, perfecte pentru a savura o inghetata, cafea sau o limonada, in timpul mersului. Asigura-te ca vei completa paharele din carton cu paie de baut ecologice. Astfel, vei oferi afacerii tale, garantia ca este cu adevarat ecologica.

Farfurii de unica folosinta elegante si colorate

Cateringul poate insemna multa munca, dar este important sa te asiguri ca mancarea pe care o servesti este cat mai ecologica posibil. Poti contribui la reducerea impactului asupra mediului utilizand consumabile biodegradabile pentru catering, cum ar fi farfurii de unica folosinta. Poti alege farfurii din trestie de zahar sau carton, simple sau colorate, spre incantarea clientilor. 

Farfuriile de unica folosinta sunt, de asemenea, sigure pentru consumatori, deoarece nu pot lasa substante chimice daunatoare in alimentele pe care le consuma. Sunt usor de transportat si depozitat si nu ocupa mult spatiu. Indiferent ca vei avea nevoie de farfurii biodegradabile de unica folosinta pentru petreceri, gratare, zile de nastere sau orice alte evenimente informale, exista o gama larga de vesela de unica folosinta disponibila pentru fiecare eveniment.

Consumabilele de unica folosinta pentru catering sunt concepute pentru a reproduce tot ceea ce inseamna ustensilele pentru servit bauturi sau savurat cine delicioase. Cu o gama larga de astfel de produse, cu optiuni reciclabile, biodegradabile si compostabile, alegerea consumabilelor biodegradabile de catering nu a fost niciodata mai simpla.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea