Social

Alege accesorii de primavara in ton cu personalitatea ta

In primavara si vara 2008, papucei.ro iti propune noua sa colectie de incaltaminte si accesorii. De la adidasi si incaltaminte sportiva la pantofiori eleganti, de la ciorapi moderni, cu imprimeuri, la genti si curele, magazinul iti ofera o gama varianta de accesorii pentru acest sezon.

 

sigla papucei.roUn instrument care iti vine in ajutor este “Ghidul Marimilor”. Cu ajutorul acestuia, vei afla marimea exacta de care ai nevoie. Poti oricand sa contactezi personalul atat online, cat si in magazine.

 

 

 

 

 

 

 

I Heard Love Is BlindPentru un look “delicious”, alege balerinii din textura de blanita de zebraI Heard Love Is Blind. Modelul inovator are o eleganta deosebita, fiind accesoriul perfect al tinutei tale.

 

 

 

 

I Do Whatever You LikeCele care isi doresc o incaltamite clasica pot alege pantofii din piele neagra I Do Whatever You Like, care se potrivesc atat la tinutele business, cat si la cele casual. Gratie comoditatii lor, ii porti o zi intreaga, in vacanta sau la serviciu. Poti merge oriunde cu ei. 

 

 

 

 

 

 

Girl OverboardPentru feminitatea ta, pantofii Girl Overboard sunt alegerea potrivita. Au un design simplu si elegant, putand fi purtati in tinuta de seara sau business. Tocul si culorile bine alese dau un plus de feminintate, astfel incat te vei face remarcata. In plus, gratie comoditatii lor, te vei simti confortabil.

 

 

 

In My Arms Daca vrei sa sarbatoresti primavara prin tinute vesele, atunci balerinii In My Arms sunt facuti pentru tine. Imprimeurile si culorile primavaratice iti inveselesc tinuta, oferindu-ti totodata confortul de care ai nevoie.  

 

 

 

 

Boys Are Stupid Multe femei cauta in posete accesoriul ideal pentru a avea cu ele toate obiectele personale. Poseta Boys Are Stupid din piele mov este moderna si ofera un spatiu mare de depozitare.

 

   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea