Social

#al bano #poveste #romina power

Al Bano si Romina Power, scandal urias: "Trebuie sa iei tot porcul pentru un carnat"

Scandal mare intre cantareata Romina Power si fostul sau sot, Al Bano. Cei doi ar fi in conflict in ultima perioada, desi se apropiasera din punct de vedere profesional. Al Bano a fost foarte stanjenit in momentul in care a fost intrebat despre presupusele probleme care ar exista intre el si fosta sotie.

 

Al Bano a fost intrebat de Sivia Toffanin daca Romina este bucuroasa de sosirea nepoatei, fiica lui Cristel Carrisi, iar artistul a raspuns ezitant.

"Da, cred ca este fericita, nu am vorbit", a spus el.

Recent, Romina Power a facut mai multe dezvaluiri si a spus ca mama ei, vedeta de la Hollywood Linda Christian, nu a fost niciodata o mare fana a lui Al Bano.

"Mama l-a criticat toata viata. Abia cand i-am spus ca eu si Al Bano ne despartim, mi-a spus ca acum se indragosteste de el. Bunica spunea ceva, dar nu stiu daca este potrivit sa marturisesc. Trebuie sa iei tot porcul pentru un carnat…", a explicat solista intr-un interviu pentru Verissimo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea