Social

#disparitie ciocolata #disparitii Facebook #disparitii #evolutie

Ai putea trai fara Facebook sau fara ciocolata? 5 lucruri care ar putea disparea peste 5 ani

Umanitatea evolueaza rapid, astfel ca, potrivit mashable.com, exista lucruri care ar putea sa nu mai existe in 2020. Iata cateva dintre ele.

Facebook

Facebook a anuntat recent ca se apropie de 1,4 miliarde de utilizatori activi lunar. Cu asa o activitate vasta e greu de crezut ca reteaua de socializare va pica usor. Cu toate acestea, asa cum marile puteri dispar in favoarea altora noi, specialistii sustin ca e posibil ca o alta retea sa preia pozitia de lider si sa infunde Facebook.

Ciocolata

Viitorul nu suna bine nici pentru ciocolata. Motivul pentru care acest deliciu va deveni o raritate este cauzat de numarul tot mai scazut de fermieri care cultiva cacao si care nu mai reusesc sa tina pasul cu consumul urias din ultimii ani.

Cecurile bancare si PIN-urile

Cecurile bancare si PIN-urile sunt folosite mult mai putin acum decat erau in urma cu cativa ani, in mare parte datorita aparitiei diverselor posibilitati de a plati online.

Whisky

Whisky-ul in sine nu va disparea, dar la un moment dat se estimeaza ca va fi foarte greu de gasit whisky premium, intrucat producatorii deja nu mai pot tine pasul cu cererea tot mai mare. Din acest motiv, multi au apelat la diferite metode care afecteaza calitatea acestei bauturi.

Sursa foto: ehow-blog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea