Social

#parcare neregulamentara #ridicari masini Bucuresti #ridicare masini

Ai grija unde parchezi! Se ridica din nou masinile!

Un proiect de hotarare privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care fac parte din reteaua principala de strazi a Capitalei a fost publicat pe site-ul Primariei Bucuresti.

Responsabila pentru aceasta operatiune va fi Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti SA. Proiectul de hotarare este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile lucratoare, termenul fiind 8 februarei 2019.

Tariful ridicarii este de 200 de lei pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata pana la 5 tone, inclusiv. Peste aceasta greutate, taxa ridicarii este de 270 de lei. Tariful de transport al masinii ridicate este de 150 de lei pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata pana la 5 tone, inclusiv. Peste aceasta greutate, taxa ridicarii este de 200 de lei. Tariful de depozitare este de 150 de lei pe zi, calculata din momentul depozitarii efective. Contravaloarea operatiunii de depozitare se calculeaza pe intervale de 24 de ore, începand cu data si ora depozitarii, nefractionat.

Transportul la locul de depozitare nu se mai executa daca, pana la initierea lui, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezinta si este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate. In acest caz, se suporta doar contravaloarea operatiunii de ridicare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea