Social

#idea selfie #credit nevoie personale #credit #idea bank

Ai aflat care este cea mai tare oferta la creditul de nevoie personale?

Descopera noua oferta Idea::selfie credit de la Idea::Bank si vei afla cum sa obtii mai mult, cu mai putin. Creditul Idea::selfie iti face cea mai atractiva propunere pentru un credit de nevoi personale:
  • Poti obtine cea mai mare limita de creditare disponibila in acest moment pe piata: pana la 120.000 lei, fara garantii
     
  • Te bucuri de o oferta speciala daca alegi sa iti transferi salariul la Idea::Bank: reducerea marjei de dobanda cu pana la 15%, respectiv minus 1 punct procentual fata de oferta standard, rezultand astfel o dobanda incepand de la doar 8,23% 7.22% (DAE 8%) sau poti beneficia de oferta limitata pana la data de 31 octombrie 2015, perioada in care toti clientii care contracteaza un credit Idea::selfie primesc automat o marja de dobanda redusa de pana la 10%, respectiv minus 0.7 puncte procentuale (dobanda de la 7,52%, DAE 8,32%). Oferta nu se cumuleaza cu reducerea acordata clientilor care opteaza sa isi aduca veniturile la Idea::Bank.
     
  • Ramane la fel de simplu si usor de obtinut daca esti angajat standard al unei companii: prin solicitarea creditului cu un singur document (in baza acordului de interogare a veniturilor in baza de date ANAF)

In plus, daca decizi sa vii cu salariul la Idea::Bank, vei fi recompensat de cel mai #fresh card de salariu de pe piata – Idea::foto card: singurul card pe care il personalizezi asa cum iti doresti si care tine cu salariul tau avand ZERO comision de retragere bancomat de oriunde in tara sau strainatate, de la orice bancomat, nu doar bancomatele Idea::

Afla totul despre oferta Idea::selfie credit pe oferte.idea-bank.ro

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei, pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile cu optiune de virare salariu/venit (cu reducere de maxim 15%) este de 7,22% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,32% valabil in data de 12.08.2015), comision de analiza 250 de lei, rezultand o rata lunara de 699 lei si suma totala de plata de 42.243 lei, DAE 8%.

Oferta “Dobanda redusa” este valabila in perioada 24.08 – 31.10.2015 astfel: reducerea de maxim 10% este echivalentul unei reduceri a marjei standard a Bancii de 0,70 puncte procentuale aplicata oricarui profil de client si reducerea de 15% este echivalentul unei reduceri a marjei standard a Bancii de 1 punct procentual, aplicat oricarui profil de client care alege sa isi transfere venitul la Idea::Bank. Reducerile nu se cumuleaza. Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei, pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile cu optiune de virare salariu (cu reducere de maxim 15%) este de 7,22% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,32% valabil in data de 12.08.2015), comision de analiza 250 de lei, rezultand o rata lunara de 699 lei si suma totala de plata de 42.243 lei, DAE 8%.

Oferta “ZERO comision de retragere numerar” de la orice ATM din tara sau din strainatate, daca iti aduci salariul de minim 1.500 lei/luna la Idea::Bank sau platesti cu cardul tau la comercianti sau pe internet de minim 700 lei/159 euro pe luna. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2015.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea