Social

Agresorii fiicei lui Marko Bela, identificati pentru ca au uitat deschis telefonul victimei

Politistii au reusit cu operativitate identificarea celor doi barbati care, in seara de 6 decembrie, au agresat-o pe Eszter Marko, fiica vicepremierului Marko Bela .

Agresorii au fost identificati cu ajutorul SRI, pentru ca au uitat sa inchida telefonul mobil furat de la victima. Unul dintre banditi, George Burcea, a fost retinut de politisti, Tribunalul Bucuresti emitand aseara mandat de arestare pe numele sau.

Al doilea agresor a fost identificat, dar, pana la inchiderea editiei, nu fusese prins. Fata lui Marko Bela a fost rapita din fata casei, unul dintre hoti urcandu-se la volanul masinii femeii.

Ea a fost supusa perversiunilor sexuale si apoi abandonata in strada.

Surse judiciare sustin ca femeia s-a prezentat la IML pentru a se constata violul, dar nu va depune plangere si pentru aceasta infractiune .

Singura acuzatie care li se aduce celor doi este de talharie, pentru ca au luat masina femeii. George Burcea neaga comiterea faptei, dar el a fost recunoscut de victima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea