Social

#medvedev #georgia #razboi #rusia #osetia

Agresiunea georgienilor in Osetia de Sud nu trebuie sa ramana nepedepsita

Presedintele rus Dmitri Medvedev a declarat luni, la Vladikavkaz, ca actiunile autoritatilor georgiene in Osetia de Sud "nu trebuie sa ramana nepedepsite", potrivit presei ruse, relateaza AFP.

"Ceea ce au facut autoritatile georgiene scapa intelegerii umane. Actiunile lor nu pot fi explicate si, mai mult, nu pot ramane nepedepsite", a spus Medvedev, care a vorbit in fata unor militari rusi care au participat la operatiunea militara rusa in Georgia.

"Adoptam o linie dura in ceea ce priveste securitatea intregii regiuni, mentinerea pacii si stabilitatii in Osetia de Sud", a adaugat Medvedev, citat de Interfax. "Vom face tot posibilul si nimeni nu trebuie sa-si faca iluzii " in acest sens, a precizat liderul rus.

Presedintele rus Dmitri Medvedev a sosit luni dupa-amiaza la Vladikavkaz, sudul Rusiei, in apropierea teritoriului separatist georgian Osetia de Sud. Oficialii de la Kremlin au spus ca presedintele va acorda medalii unor militari rusi care au participat la conflictul cu fortele georgiene.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea