Social

Aglomeratie de nunti in "lumea buna"

Aurelian Temisan s-a casatorit sambata cu Monica Davidescu . Nunta a avut loc in gradina Palatului Snagov, in timp ce, in saloanele din interior, petreceau invitatii la nunta Ginei Ivascu cu alesul inimii ei, Alexandru Tanase. Temisan si-a parasit pentru scurt timp propriii invitati pentru a-si saluta prietenii veniti sa o serbeze pe Gina, dar nu a trecut si pe la masa acesteia sa-i ureze "Casa de piatra".

Dupa 11 ani de relatie, cantaretul Aurelian Temisan a luat-o de sotie pe actrita Monica Davidescu . "Daca mai asteptau putin faceau 15 ani de relatie, adica exact anii mei de casnicie cu fostul meu sot", a glumit Madalina Manole, una dintre bunele prietene ale miresei. Mirii au pasit in fata altarului aflat nu in biserica, ci pe pajistea din fata Palatului Snagov. Evenimentul a fost unul cu adevarat special si pentru ca mirele, Aurelian, si-a sarbatorit ziua de nastere in aceeasi seara.

AGLOMERATIE DE MIRESE

In acelasi timp, Gina Ivascu, prezentatoarea emisiunii "Verissimo" (B1 TV), ocupa saloanele din interiorul Palatului Snagov. Vedeta s-a casatorit cu omul de afaceri Alexandru Tanase. Nasii cuplului au fost Adriana si Silviu Prigoana, care au avut o atitudine foarte distanta. De inteles, avand in vedere ca marti sotii se vor intalni din nou la tribunal pentru un alt divort. Elena Carstea, care trebuia sa fie nasa, a fost foarte grijulie cu tinerii casatoriti. Chiar daca neinvitat, Temisan si-a parasit propriii nuntasi sa-i salute pe ai Ginei. Mai precis pe Andra, care a venit insotita de tatal ei, si pe dansatoarele acesteia. Cantaretul a plecat fara sa le ureze mirilor "La multi ani".
In aceeasi zi, dar la Vaslui, si-a pus pirostriile si Corneliu Porumboiu . Regizorul i-a spus "Da" frantuzoaicei Aranxa, cea care ii va darui in scurt timp o fetita. Castigatorul trofeului Camera d'Or si al premiului Label Europa Cinema acordat in sectiunea Quinzaine des Realisateurs la festivalul de la Cannes a fost nasit de Dana Nalbaru si sotul ei, actorul Dragos Bucur. La petrecere, invitatilor le-au cantat Cornelia Catanga , Sofia Vicoveanca si Laura Lavric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea