Social

#locuinte #scandal #anl

Agentia Nationala pentru Locuinte, implicata in mai multe scandaluri

Cartiere secrete, liste de beneficiari privilegiati si preturi ridicole pentru apartamente de lux . Acestea sunt doar cateva din scandalurile din ultimii ani in care a fost implicata Agentia Nationala de Locuinte, scandaluri dezvaluite in presa.

Pe site-ul oficial, ANL isi descrie propria ativitate ca fiind dezvoltarea de programe anuale de investitii in constructia de locuinte pentru tineri, locuinte sociale si de necesitate. Unul dintre cele mai rasunatoare scandaluri se refera la cartierul Constantin Brancusi, construit de ANL in Sectorul 6 al Capitalei.

Inaugurat in noiembrie 2005, cartierul a iesit imediat in evidenta prin beneficiari - listele erau pline de rude si copii ai directorilor si consilierilor din primarie. Dezvaluirile din presa au determinat refacerea listelor de asteptare insa si dupa aceea, printre beneficiarii unor locuinte sociale s-au numarat angajati ai primariei de sector.

Si segmentul vilelor de lux din cartierul constantin brancusi a avut pretendenti pe masura. Ziaristii de la Cotidianul publicau la sfarsitul anului trecut lista beneficiarilor iar numele erau cat se poate de importante: Mihai Alexandru Voicu - ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, Emanoil Negut - seful Autoritatii de Control a Guvernului, Eugen Ispas - director general in Ministerul Transporturilor si Mircea Smau - comisar superior la Garda Financiara .

Continaurea in Realitatea TV

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea