Social

#noul guvern #ads desfiintata #ilie sarbu #ads #agentia domeniilor statului

Agentia Domeniilor Statului va fi desfiintata

Ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, a anuntat marti ca agentia domeniilor statului va fi desfiintata.

Noul ministru al agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat marti ca Agentia Domeniilor Statului ( ADS ) va fi desfiintata, iar cei care Au ">au facut exces pe zona politica trebuie sa se retraga.

Agentia Domeniilor Statului (ADS) este institutia specializata care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol si concesionarea terenurilor cu destinatie agricola proprietate publica si privata a statului, administrate de aceste societati.

ADS a fost infiintata prin Legea nr. 268/2001, ca institutie de interes public, cu caracter financiar si comercial, in subordinea Ministerului Agriculturii.

+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Atributiile agentiei constau in exercitarea in numele statului a prerogativelor dreptului de proprietate asupra terenurilor cu destinatie agricola apartinand domeniului privat al statului; gestionarea si exploatarea patrimoniului de stat, al carui proprietar mandatat este, precum si privatizarea societatilor comerciale prevazute la art. 1 si 2 din Legea 268/2001; administrarea terenurilor cu destinatie agricola apartinand domeniului public si privat al statului, aflate in exploatarea societatilor nationale, a institutelor si statiunilor de cercetare si productie agricola si a unitatilor de invatamant agricol si silvic...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea