Social

#Servicii Funerare #pompe funebre

Agentia de Servicii Funerare Paul ofera cele mai bune servicii de pompe funebre in Bucuresti

Se spune ca atunci cand cineva drag moare, ajunge intr-un loc mai bun de unde ne vegheaza si are grija sa nu patim nimic rau. Fiecare persoana draga lasa un gol in suflet celor dragi atunci cand trece in nefiinta. Este foarte greu sa te desparti de un apropiat stiind ca nu il vei mai auzi sau vedea niciodata. In aceste momente cumplit de grele, nu te mai poti gandi la altceva decat la acea persoana alaturi de care stai ultima oara. Pentru a putea depasi aceste momente si a organiza o inmormantare speciala, e bine sa apelezi la cele mai bune servicii de pompe funebre pe care Agentia Paul ti le ofera acum in Bucuresti.

De ce Agentia de Pompe Funebre Paul?

Cel mai bine este sa lasi profesionistii sa se ocupe de inmormantare. Agentia Paul este activa in acest domeniu de peste 15 ani si ofera servicii funerare la cele mai inalte standarde de calitate. Daca vrei sa lasi toata organizarea inmormantarii pe mana unor profesionisti, atunci serviciile acestei agentii funerare sunt cele de care ai nevoie. Poti opta pentru un pachet de servicii funerare Bucuresti oricand ai nevoie. Cei de aici au grija sa iasa totul in regula si toate actele de care ai nevoie pentru inhumare sa fie puse la punct inainte de a avea loc slujba de inmormantare.

Pachetul de servicii funerare Bucuresti consta in:

  • intocmirea documentelor necesare pentru inmormantare, din care fac parte certificatul constatator pentru deces, certificatul de inbalsamare si alte acte;
  • pregatirea persoanei decedate (imbalsamare, toaletare, cosmetizare si imbracare);
  • pregatirea cortegiului funerar (la cerere se pot asigura si masini pentru transportul persoanelor care iau parte la procesiunea funerare);
  • amenajarea sicriului si pregatirea aranjamentelor florale ( coroane, jerbe si flori care provin din floraria agentiei funerare);
  • transportul funerar;
  • asigurarea capelei si a bisericii unde are loc inmormantarea.

Pachetul complet de pompe funebre si servicii funerare poate cuprinde si un loc de veci timp de 7 ani la cerere, la care se adauga si o posibilitate de cumparare. Pentru persoanele care aleg pachetele funerare de incinerare, Agentia Paul se ocupa de toate demersurile si actele necesare pentru incinerare. Se asigura transportul, depunerea la capela, taxa pentru incinerare si urna funerara.

In ce constau serviciile de organizare parastase

In afara serviciilor de pompe funebre, Agentia de Servicii Funerare Paul se poate ocupa oricand si de organizarea parastaselor si a slujbelor de pomenire a mortilor. Aceste servicii de organizare parastase cuprind meniul care se stabileste impreuna cu familia defunctului, cumparaturi, gatit, servire si mai ales coliva impreuna cu colacii care se duc la biserica pentru a fi sfintite. Agentia Paul poate recomanda si anumite restaurante pentru organizarea parastasului, daca familia nu doreste sa faca acasa.

Slujba religioasa de pomenire a mortilor si parastasele se organizeaza, conform religiei crestine, in anumite perioade ale anului (3,9, 40 de zile dupa moarte urmate de alte slujbe de pomenire la 3,6,9 luni si 1 an).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea