Social

Afla unde gasesti cele mai ieftine produse alimentare!

Pietele din Dorohoi, judetul Botosani, sunt cele mai ieftine din Romania, potrivit datelor Institutului National de Statistica valabile pe luna februarie.

Astfel, in Dorohoi kilogramul de cartofi costa 0,7 lei, in timp ce in Bucuresti acesta ajunge la 1,28 lei. Media pe tara este de 1,07 lei.

Cei mai ieftini morcovi din Romania sunt la Bacau si Dorohoi (1,5 lei/kg). In Botosani si Craiova sunt cu 0,25 lei mai scumpi, in timp ce la Timisoara si Bucuresti au un pret mediu de 2,2 lei, respectiv 2,58 de lei.

Media nationala pentru kilogramul de mere este de 2,57 de lei. Cele mai ieftine mere se gasesc la Dorohoi (1,88 lei) si Bistrita (1,97 lei). In Capitala, pretul mediu al unui kilogram de mere este de 3,26 lei.

La nivelul intregii tari, laptele proaspat de vaca are un pret mediu de 2,71 de lei. Exista insa si zone unde gasim lapte cu pret mai mic de 2 lei pe litru (Dorohoi - 1,94 lei).

Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea