Social

#parfumuri originale #magazin #parfum #pret parfum

Afla de unde poti cumpara parfumuri originale la jumatate de pret!

Vrei sa-ti cumperi un parfum de calitate la un pret mult mai bun fata de ceea ce gasesti in magazinele de specialitate? Solutia e simpla: parfumeria online Parfumexpress.ro.
 

Despre parfumexpress.ro
 

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate , Profesionalism.

Magazinul este prezent pe piata din anul 2007. Parfumexpress.ro comercializeaza cele mai populare branduri, oferind clientilor parfumuri autentice barbatesti si de dame. Gama de produse furnizate de Parfumexpress.ro este in continua crestere. Pe langa parfumuri, site-ul mai comercializeaza diferite cosmetice, produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea parului, dar si din zona wellness.

Marele avantaj cu care vine magazinul online Parfumexpress.ro este ca, spre deosebire de magazinele clasice, produsele comercializate sunt mai ieftine cu 40-50%.

Atentie! Toate produsele sunt originale, iar Parfumexpress.ro ofera o garantie de rascumparare de 100% pentru toate produsele expediate.
 

Promotii la parfumuri
 

Accesand sectiunea Promotii a site-ului Parfumexpress.ro poti gasi numeroase parfumuri la preturi incredibil de mici. Un parfum barbatesc 1 Million by Paco Rabanne il gasesti la 189 de lei. Exista si o varianta aftershave a lui 1 Million pe care o poti achizitiona la 166 de lei.

Esti fan al brand-ului Bvulgari? Ai ocazia sa achizitionezi Aqua Pour Homme la pretul de la 189 de lei. O oferta buna gasesti si la parfumurile Versace. Iti doresti un Versace Man? Il poti gasi la 175 de lei. De la Hugo Boss gasesti la promotie Boss Bottled Night, la 235 de lei.

Iata si alte parfumuri barbatesti pe care merita sa le cumperi: Au Masculin by Lolita Lempicka (153 de lei), He Wood Rocky Mountain Wood by Dsquared (174 de lei), 212 Men by carolina herrera (206 lei), Sander by Jill Sander (159 de lei).

Reduceri consistente gasesti si la parfumurile pentru femei. Nina by Nina Ricci se vinde la pretul de 133 de lei. Tot de la Nina Ricci gasesti Premier Jour (174 de lei). Iata si alte oferte interesante destinate reprezentatelor sexului frumos: Lola by Marc Jacos - 189 de lei, Black XS pour elle by Paco Rabanne - 159 de lei, Jeans by Trussardi – 139 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea