Social

#cartela orange #reincarcare cartela #orange

Afla cum ii poti ajuta pe cei varstnici cu o reincarcare Orange online, pentru a-i scuti de un drum!

Saptamanile de izolare sociala prin care am trecut ne-au aratat cat de importanta este comunicarea cu cei din jur, iar cand contactul direct nu mai este o optiune, telefonia mobila si retelele de socializare au devenit uneltele principale ale comunicarii dintre noi.

 

Printre cei mai afectati de pericolele infectarii cu Coronavirus au fost si sunt in continuare cei in varsta. Si desi acestia sunt prezente mai rare pe FaceBook sau alte retele de genul, majoritatea detin cel putin un telefon cu o cartela preplatita. De aceea, nevoia de reincarcare a creditului pe telefon a devenit mai importanta decat oricand. Pentru ca sunt in continuare susceptibli de infectare, cei varstnici se lovesc de problema reincarcarii creditului cel putin o data pe luna, iar daca ii poti scuti de un drum in care vor fi nevoiti sa intre in contact cu alte persoane, le faci o mare favoare.

In ajutorul celor care nu se pricep la mediul online

Este cunoscut faptul ca cei mai multi ultilizatori de telefonie mobila din Romania sunt in reteaua Orange, iar aproape jumatate dintre acestia folosesc cartele prepay, restul fiind pe abonament. Pentru cei ce au nevoie sa reincarce exista solutia de reincarcare Orange online, dar cum poti ajuta un batran sau o persoana care nu este tocmai obisnuita cu tehnologia? Ei bine, pe site-ul Incarca.ro poti sa reincarci creditul cui doresti tu cu ce suma vrei. Nu va mai fi nevoie sa ghidezi persoana respectiva pas cu pas pentru o reincarcare Orange online, ci o poti face chiar tu, iar ei se vor trezi pur si simplu cu creditul in cont.

Pentru inceput, trebuie sa intri pe Incarca.ro, un site cu un design extrem de simplu si intuitiv, care nu te va incurca chiar daca nici tu nu esti expert in ale tehnologiei sau in ale tranzactiilor online. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de pe prima pagina, iar cand vei fi ajuns la urmatoarea pagina nu iti va mai ramane decat sa oferi detaliile de plata, iar creditul va fi trimis in doar cateva minute catre numarul de telefon pe care l-ai scris.

Bonusuri speciale

Spre deosebire de o reincarcare Orange online de pe site-urile oficiale, pe Incarca.ro vei avea parte si de bonusuri, in functie de suma pe care alegi sa o incarci. Bonusurile pot fi de la 1,20 Euro (pentru o reincarcare de 6 euro) pana la 2,70 Euro (pentru reincarcarile de peste 12 Euro). Incarca.ro este o companie de incredere care ofera acest tip de servicii inca din anul 2013 si ai garantia ca ai de-a face cu o firma serioasa, care ofera promptitudine si iti pastreaza datele in siguranta.

Bucura si tu pe cineva cu care doresti sa fii in stransa legatura si stii ca trece printr-o perioada mai grea sau ca nu ar trebui sa isi asume riscuri. Ajuta-l cu o reincarcare Orange online pe Incarca.ro, pentru a putea fi in contact cu cei dragi, indiferent de situatie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea