Social

#benzina #spania #autostrazi #viteza maxima

Afla cum fac spaniolii economie la benzina

le-a pregatit soferilor o surpriza mai putin placuta. Executivul, condus de Jose Luis Rodriguez Zapatero , a hotarat reducerea vitezei pe autostrazi, pentru a se face economie de combustibili .

Astfel, incepand de azi legala pe autostrazile din Spania este de 110 km/h, fata de 120 km/h, limita precedenta de viteza.

In acest fel, autoritatile de la Madrid incearca sa micsoreze costurile cauzate de cresterea pretului, pe fondul tensiunilor existente in Libia.

Pe de alta parte, guvernul Zapatero sponsorizeaza echipa Real Madrid cu 3,3 milioane de euro pana in 2013, pentru a promova turismul la Madrid si in Spania, masura care a atras o serie de comentarii negative in presa iberica.

"Real este echipa Guvernului. Acest contract arata cat de importante sunt puterile politice ale lui Florentino Perez (n.r.-presedintele clubului Real Madrid)", titra in urma cu cateva zile publicatia El Mundo Deportivo .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea