Social

#black friday #Black Friday romania #reduceri Black Friday

Afla cati romani au auzit de Black Friday!

Circa 4,1 milioane de romani au auzit campania de reduceri ce va avea loc pe 23 noiembrie, cu ocazia Black Friday, si asteapta ofertele comerciantilor, se arata intr-un studiu realizat de companie Daedalus.

Dintre acestia, 59,3%, reprezentand 2,43 de milioane, sunt interesati sa faca cumparaturi.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de respondenti din mediul rural si urban, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani.

"Dintre toti cei care si-au manifestat intentia de a cumpara de Black Friday, 28,9% au spus ca vor sa cumpere ceva de la eMAG. Ne asteptam ca inca din primele ore sa avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe intreaga zi sa primim pana la 2 milioane de vizite", a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG, cel mai mare retailer online din Romania.

Conceptul Black Friday este preluat de pe piata din Statele Unite ale Americii si marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea unor reduceri mari de preturi, timp de o zi. In Romania, Black Friday se afla la cea de-a doua editie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea