Social

#aeroport oradea inchis #vizibilitate mica ceata #zboruri redirectionate

Aeroportul din Oradea, inchis din cauza cetii

Comandantul Aeroportului Oradea , Gheorghe Pasc, a declarat, vineri seara, ca activitatea a fost blocata pe aeroport din cauza cetii. Pasc a precizat ca vizibilitatea este redusa la sub 100 de metri, iar din acest motiv o parte dintre zboruri au fost redirectionate pe alte aeroporturi din zona, arata NewsIn.

Potrivit acestuia, o cursa Tarom a fost redirectionata la Cluj-Napoca, iar patru avioane cu invitati la vanatoarea de la Balc au fost redirectionate catre aeroportul din Arad. Aparatele de zbor care au ajuns la Arad au decolat de pe aeroporturi din Germania, Austria si Bucuresti.

Cei aproximativ 20 de pasageri, invitati la Balc de Ion Tiriac , au fost preluati de la Arad de mai multe autoturisme pentru a fi transportati la Oradea. Printre cei care i-au asteptat la Arad pe participantii la partida de vanatoare a fost si Ion Ion tiriac . Directorul Aeroportului Arad, Dan Balacel, a declarat pentru NewsIn ca unul dintre avioane a decolat deja spre Bucuresti, iar celelale vor pleca spre Oradea, cel mai probabil in cursul zilei de sambata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea