Social

Aeroportul Cluj-Napoca se afla in deruta politica

Fostul prefect Alin Tise a acuzat Consiliul Judetean de lipsa unei strategii in ceea ce priveste dezvoltarea Aeroportului. Replica a fost data de consilierii PSD, care spun ca doua dintre hotaririle CJ referitoare la modernizarea Aeroportului au fost verificate chiar de Tise, in perioada in care era la conducerea judetului.

Consiliul Judetean,tinta lui Tise

Prim-vicepresedintele PD-L Cluj, fostul prefect Alin Tise, a solicitat ieri, in numele formatiunii politice pe care o reprezinta, demararea de catre Consiliul Judetean (CJ) Cluj a unor dezbateri publice si prezentarea unei strategii pe tema dezvoltarii Aeroportului. Pozitia lui Tise vine pe fondul unor declaratii ale lui Marius Nicoara , care spunea, la sfirsitul saptaminii trecute, ca, in contextul dezvoltarii economice a judetului si al nevoii de deschidere catre Occident, CJ Cluj cauta un amplasament pentru construirea unui nou aeroport care sa faca fata cresterii numarului de pasageri preconizate pentru urmatorii 10 ani.

„PD-L protesteaza impotriva lipsei unei strategii pe termen mediu si lung referitoare la dezvoltarea Aeroportului International si solicita realizarea unui studiu din care sa rezulte in ce masura investitiile de 100 de milioane de euro anuntate in presa de Consiliul Judetean se justifica, in conditiile in care domnul Nicoara a anuntat ca Aeroportul va fi relocat sau demolat“, a spus Tise, care si-a argumentat afirmatiile cu un articol publicat la inceputul saptaminii in monitorul.

Precizam ca, in cazul articolului mentionat, presedintele CJ Cluj, Marius Nicoara, declara: „Va fi un al doilea Aeroport sau, in functie de cerintele pietei, ar putea fi vorba de stramutarea actualului Aeroport“. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea