Social

#haine de firma #stilago.ro #haine #reduceri #stilago # reduceri de top # branduri

Fii membru Stilago si cumpara haine de marca cu reduceri de top!

Daca iti place sa te imbraci cu haine de calitate, acum ai ocazia sa cumperi articole elegante si moderne, ale unor marci celebre, la pret redus. Tot ce ai de facut este sa devii membru Stilago si vei putea profita de oferte speciale la piese vestimentare de top, precum Dolce&Gabanna, Ray Ban, Versace, Calvin Klein, Diesel, Pierre Cardin, Rocco Barocco, X-Cape si altele.

Stilago pune la dispozitia membrilor sai produse ale celor mai prestigioase marci de moda din lume. Gasesti articole elegante, de calitate, la preturi promotionale.
 

Cum devii membru Stilago
 

Pentru a te inscrie pe Stilago.ro trebuie sa apesi butonul "Devino membru" si sa introduci datele tale personale. Procedura este gratuita si nu implica nicio obligatie din partea ta. Inscrierea este o etapa necesara astfel incat Stilago sa ramana un club exclusiv care ofera clientilor sai branduri de moda originale, cu mari reduceri de pret .

Odata autentificat, ai posibilitatea sa faci imediat cumparaturi. Alege una dintre optiunile oferite. Prima este cea a Ofertelor Active si se refera la campanii de reduceri cu durata intre 3 si 5 zile, cu discounturi de pana la 70%!

Daca te intereseaza produsele unui anumit brand, poti accesa sectiunea permanenta "Brand Shops", unde gasesti listate toate brandurile cu produsele acestora: Mandarin, Patrizia Dini, Lisca, Southpole, Lerros, Yakuza , Black&White, Rick Cardona etc. In categoria "Brand Shops" gasesti ultimele noutati din colectia toamna-iarna la preturi atractive. Stocurile pentru sectiunea "Brand Shops" sunt mereu disponibile.

Pentru cei interesati de promotiile de iarna, exista categoria Winter Specials. Sute de produse noi sunt adaugate in fiecare zi.

In calitate de membru Stilago, vei primi un newsletter zilnic cu informatii despre companiile curente si cele viitoare. Este bine sa le accesezi in timp util, deoarece stocurile sunt limitate. Inainte sa finalizezi comanda, asigura-te ca ai in cos produsele dorite de tine. Stilago nu te obliga sa platesti nimic in avans. Plata se face la livrarea produselor. Astfel, cumperi articole ale unor branduri celebre la preturi competitive, intr-un mod convenabil si sigur.

Sursa foto: Stilago.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea