Social

#prezervative #love plus #prezervative love plus #prezervative latex

(P) De ce Love Plus? Sunt singurele prezervative triplu testate din Romania

Prezervativele reprezinta cea mai sigura metoda de contraceptie si prevenire a infectiilor cu transmitere sexuala si iti pot oferi o experienta sexuala mai placuta, atunci cand stii ca riscurile sunt mai mici. Afla de ce sa alegi Love Plus, singurele prezervative triplu testate din Romania.

Cand sunt folosite corect, prezervativele asigura protectia maxima impotriva sarcinii si a infectiilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV/SIDA, alaturi de un alt beneficiu important: prelungirea actului sexual prin intarzierea ejacularii.
 

De la panza si coarne la poliuretan sau latex


Primele prezervative folosite acum mai bine de 3000 ani erau create din hartie uleioasa, panza sau coarne de bovine. In Evul Mediu, pentru protectia impotriva sifilisului, boala mortala in acele vremuri, s-au folosit prezervative din panza sau intestine de oaie.

Prezervativul de unica folosinta , din latex, a fost creat in 1912 si s-a raspandit apoi ca cea mai eficienta forma de protectie impotriva infectiilor cu transmitere sexuala. Alergia la latex a dus si la fabricarea de prezervative din poliuretan, cauciuc artificial la fel de sigur.
 

Contraceptie si prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala


In 2008, rata infectarii cu sifilis in Romania depasea de 6 ori media europeana in conditiile in care folosirea prezervativelor era mai redusa ca in alte tari UE. Pentru ca prevenirea este mai ieftina si usoara decat tratarea, folosirea de prezervative asigura cea mai buna protectie impotriva consecintelor infectarii cu boli transmisibile sexual, inclusiv HIV/SIDA.

Spre deosebire de alte solutii pentru contraceptie, prezervativul asigura protectia impotriva sarcinilor nedorite fara sa afecteze fertilitatea pe termen lung. Love Plus, singurele prezervative triplu testate din Romania asigura cea mai buna protectie, pentru experiente sexuale placute si sigure.
 

Love Plus, prezervative triplu testate


Produse din latex natural, extras din arborele de caciuc, prezervativele Love Plus trec prin trei etape de testare pentru cel mai inalt nivel de siguranta.

In timpul productiei, prezervativele Love Plus sunt testate prin trecerea unui curentul de mare voltaj prin fiecare prezervativ, lucru ce ajuta la detectarea gaurilor de mici dimensiuni.

Controlul calitatii este asigurat si de testarea unui esantion de prezervative, teste ce vizeaza volumul acestuia, cantitatea de lubrifiant si integritatea foliei in care este ambalat.

A treia etapa de testare a prezervativelor Love Plus se desfasoara in laboratoare independente, pentru verificarea standardelor ISO (4074:2002) si cu cerintele Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
 

Colectia Love Plus


In afara de calitatea si siguranta oferite de prezervatizele Love Plus, ai la dispozitie si o gama larga de produse, de la prezervativele Love Plus Clasic, la Love Plus Intense (cu striatii si textura), Love Plus Safe Plus (cu pana la 19% mai groase si cu pana la 27% mai lubrifiate ca alte prezervative Love Plus ), Love Plus Sensations (cu suprafata punctata) si trei variante cu aroma autentica de mar verde, capsuni si struguri.

Sursa foto: Love-plus.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea