Social

Adversar EURO: Trezeguet nu a prins nici lotul de „30” al Frantei!

Veste buna pentru Romania, inainte de startul turneului final din luna iunie. Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, a anuntat lotul largit de 30 de jucatori, chiar daca initial a declarat ca va da publicitatii o lista cu 29 de fotbalisti.

 

Cu toate ca peste noapte a mai aparut un loc norocos pentru francezi, acesta nu a fost de bun augur pentru internationalul David Trezeguet. Atacantul lui Juventus nu a intrat in planurile antrenorului Domenech, fiind lasat pe din afara in ceea ce priveste participarea la EURO 2008. Si asta in cazul in care a reusit sa marcheze nu mai putin de 20 de goluri in acest sezon, aratand o forma de invidiat la gruparea de pe Delle Alpi.

Mai mult, in locul sau a fost convocat Bafetmi Gomis, atacantul celor de la Saint-Etienne . Cu toate acestea, Romania va duce o lupta grea cu adversara din Grupa C, a carei ofensiva se bazeaza pe nume ca Thierry Henry, Karim Benzema sau Nicolas Anelka .

Cei 30 de jucatori din lotul largit al Frantei
:

Portari: Gregory Coupet (Lyon), Mickael Landreau (Paris Saint-Germain), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Marseille).

Fundasi: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Francois Clerc (Lyon), Julien Escude (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Philippe Mexes (AS Roma), Willy Sagnol (Bayern Munich), Sebastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (Barcelona).

Mijlocasi
: Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan), Samir Nasri (Marseille).

Atacanti
: Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Lyon), Karim Benzema (Lyon), Djibril Cisse (Lyon), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Franck Ribery (Bayern Munich), Florent Malouda (Chelsea).


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea