Social

#serbia #mondiale #calificari #fotbal #nationala

Adversar CM 2010: Serbia si-a definitivat lotul pentru Franta

Radomir Antic si-a anuntat lotul cu care va aborda primele doua partide din campania de calificare la Mondialele din 2010, cu Insulele si cu Franta. Dupa cum stim, Serbia face parte din Grupa 7 a preliminariilor, unde a fost distribuita si echipa noastra nationala.

Fost antrenor al unor grupari cu renume din Europa, precum Real Madrid, Zaragoza, Atletico Madrid sau FC Barcelona, Antic a fost numit selectioner al reprezentativei din fostul spatiul iugoslav la data de 19 august, dupa destituirea lui Miroslav Djukic, demis din cauza parcursului dezastruos al sarbilor de la Jocurile Olimpice din Beijing, dar si ca urmare a scandalului public cu presedintele Federatiei de Fotbal, Tomislav .

In varsta de 59 de ani, Antic are drept obiectiv calificarea la Mondialele din Africa de Sud, din Grupa a 7-a, unde Serbia are ca adversare reprezentativele Romaniei, Frantei, Austriei, Insulelor Feroe si Lituaniei. Serbia va intalni Insulele Feroe la Belgrad, pe 6 septembrie, in primul meci din aceste preliminarii , pentru ca pe 10 septembrie sa se deplaseze la Paris pentru confruntarea cu Franta. Cu tricolorii, baietii lui Antici se vor intalni abia in 2009.

 

Continuarea in Antena3.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea