Social

#cosulet #cosulet bebe # iesire din spital

Adus acasa intr-un cosulet, bebe va fi mult mai linistit si zambitor!

In primele luni dupa nastere, bebelusii au nevoi cat se poate de simple: sa se bucure de iubirea materna, sa fie hraniti corespunzator si sa se odihneasca in conditii de siguranta si confort.

Parintii fac tot ce le sta in putinta pentru a le indeplini aceste nevoi, iar unul dintre produsele esentiale, disponibile in magazinele cu produse pentru cei mici, este un cosulet pentru bebe, cunoscut si sub denumirea de baby nest.

Un cosulet bebe ii ofera confort maxim micutului chiar si daca parintii au alte activitati si nu pot sa ii tina companie. Si atunci cand doarme si atunci cand se joaca, el se simte bine in contact cu materiale de inalta calitate, moi si placute la atingere. Asta se datoreaza faptului ca produsele dedicate special unor copii de numai cateva luni sunt prevazute cu o saltea detasabila, fabricata din spuma cu memorie si, totodata, au o husa detasabila din bumbac.

Indiferent de modelul ales, micutul poate sta in siguranta pe orice suprafata: podea, canapea sau pat. Mai mult decat atat, un baby nest se dovedeste ideal si pentru plecarile in vizite sau in concediu. In timpul noptii, un cosulet pentru bebe reduce riscul ca parintii care dorm cu bebelusul sa se rostogoleasca peste acesta.

Preocupati ca cei mici sa se simta in permanenta bine, producatorii au adaugat diferite accesorii, precum plase pentru a-i proteja de insecte, copertine ori arcade pentru jucarii.

Modele recomandate de cosulet pentru bebe

Parintii iubitori aleg intotdeauna cele mai bune produse pentru copiii lor. O varianta demna de luat in considerare este un baby nest Chok Chick, cu arcada pentru jucarii, copertina si plasa pentru insecte, disponibila pe mai multe culori. Este ideal pentru copilasii cu varsta de pana la 8 luni.

Datorita materialelor folosite la fabricatie, alese cu maxima atentie si responsabilitate, copilul se va simti relaxat si in pat, atunci cand doarme langa mama, si pe canapea, si pe podea, in diferite locuri din casa. In plus, atentia ii va fi atrasa in mod placut de cele doua jucarioare agatate pe arcada.

Pentru parintii care vor sa isi rasfete bebelusul, este recomandat un set de bun-venit pentru bebe, care contine 4 elemente: un cosulet bebe cu saltea dubla, de culoare roz, un patut multifunctional 2 in 1, un balansoar 2 in 1 si o pernuta speciala pentru capul micutului, disponibila in mai multe modele.

Principalul avantaj oferit de acest baby nest consta in faptul ca este dotat cu doua saltele detasabile, fabricate din spuma cu memorie. Cea de deasupra prezinta elemente pentru fixarea bebelusului, iar produsul are atat in interior, cat si in exterior husa detasabila din bumbac.

Patutul inclus in pachet poate fi folosit fie ca patut de sine statator, acasa sau in calatorii, fie ca balansoar. Atunci cand este pliat, dimensiunile sale devin foarte mici: 58 x 53 x 21 de centimetri, astfel incat transportul se efectueaza cu maxima usurinta, fara sa fie incomod si fara sa ocupe mult spatiu.

Ofera-i micutului tau un cosulet bebe si va fi linistit si zambitor inca din primele luni de viata!

 FOTO: pixabay.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea