Social

#adriean videanu #amenintari #ponta #victor ponta #justitiei

Adriean Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia. Afla de ce!

Liderul PDL Adriean Videanu ii solicita premierului Victor Ponta sa ofere, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionata problema privatizarii combinatului Oltchim. In caz contrar, democrat-liberalul spune ca va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale.

In conferinta de presa sustinuta marti seara, Videanu a declarat ca Ponta trebuie sa prezinte in mod public argumentele care au schimbat, prin memorandum, conditiile de privatizare aprobate de Fondul Monetar International.

"Memorandumul pe care domnul Ponta l-a aprobat in Guvern e cel putin suspect. In beneficiul cui ati modificat, domnule Ponta, prin memorandum, procedura de privatizare?", a spus Adriean Videanu.

Liderul PDL il critica pe Ponta pentru ca a dat vina pe Daniel Chitoiu, ministrul Economiei, pentru esecul privatizarii, precizand totodata ca memorandumul pe care premierul l-a aprobat are si efecte juridice.

Dan Diaconescu a castigat vineri pachetul de actiuni detinute de stat la Oltchim, pentru suma de 203 milioane de lei. Deocamdata, contractul pentru tranferul actiunilor nu a fost semnat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea