Social

Adriano i-a umilit pe campioni

Liga Campionilor la fotbal va continua fara detinatoarea trofeului, echipa portugheza FC Porto fiind eliminata marti de formatia italiana Inter Milano , scor 1-3. Mai bine zis, dragonii au fost invinsi pe San Siro de un singur om, brazilianul Adriano, semnatarul celor trei reusite ale gruparii italiene. Golul de onoare al lusitanilor a fost marcat de Jorge Costa. In meciul-tur, FC Porto si Inter Milano terminasera la egalitate, scor 1-1.
Adriano ne-a indicat drumul spre Istanbul (n.r. - orasul unde se va disputa finala Ligii Campionilor), a exultat cotidianul La Gazzetta dello Sport . Performanta fostului coechipier al lui Adrian Mutu la Parma l-a determinat pe Massimo Moratti, presedintele de la Inter Milano, sa dea friu liber bucuriei: Real Madrid sa-si ia gindul de la Adriano! Nu-l dau nici pentru 100 de milioane de euro. Nu conteaza ce echipa vom intilni in sferturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea