Social

# vaccin anti-covid #streinu cercel

Adrian Streinu Cercel, despre vaccinul anti-Covid: "Cei care se ocupa de denigrarea vaccinului ar trebui sa taca"

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutul Matei Balș din Capitală, a declarat ca eficienta vaccinului anti-Covid nu trebuie pusa la indoiala, deoarece autoritatile internationale nu ar autoriza ceva ce nu este ”eficient și sigur”.

"Este o greșeală enormă ca în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta. Trebuie să citești cam cum sunt făcute aceste vaccinuri pentru că tehnologia pe care o utilizăm este absolut revoluționară. (...) Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră. Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea: să lăsăm specialiştii să vorbească”, a afirmat profesorul Adrian Streinu Cercel, marţi seară, la Antena 3.

„Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac din gură în momentul de faţă, ar trebui să-şi asume morţii”, a adăugat Adrian Streinu Cercel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea