Social

#adrian paunescu #spital #boala

Adrian Paunescu, internat in stare grava

Poetul Adrian Paunescu a fost internat marti la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, in stare grava .

Adrian Paunescu a ajuns ieri la spital in jurul orei 14.00 cu insuficienta cardiaca , hepatica si renala.

Poetul, in varsta de 67 de ani, sufera de o boala grava a ficatului, potrivit Adevarul. Medicii au declarat ca starea lui este grava, insa nu au dat mai multe detalii.

Doctorul Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti si purtator de cuvant al Spitalului Floreasca, a declarat ca Paunescu este constient. Poetul va fi supus uneii serii de teste pe parcursul urmatoarelor zile.

In aceasta vara, dupa ce a aflat ca sanatatea ii este pusa in pericol, Adrian Paunescu a publicat, in Jurnalul National un editorial intittulat "Scrisoare catre urmasii mei".

"Trec prin momente grele de viata. Otrava pamfletului meu se muta incet-incet la mine in pahar. Voi implini, in curand, 67 de ani. Ma tem ca am uitat sa ma bucur de aniversarea zilei mele de nastere. (...) Din dragostea mistuitoare pe care v-o port, din convingerea ca nu va trece mult, dupa plecare mea, si oamenii vor intelege pe de-a-ntregul cine am fost cu adevarat, va avertizez ca, de acum incolo, cu mine se poate intampla orice. Nu e vorba doar despre un tratament negativ special, care mi se aplica de multa vreme. E vorba despre nenorocirea incredibila prin care trece aceasta tara, de soarta careia eu nu ma pot desparti. Stiti prea bine ca zilele acestea mi-am luat curajul de a-mi face analizele medicale esentiale. Concluzia nu e vesela. In orice caz, tratamentul pe care eu insumi simteam ca trebuie sa mi-l aplic si pe care, dupa aceste analize, mi-l confirma si medicii, ma obliga la retragere, discretie, resemnare", scria Paunescu dupa primele analize.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea