Social

#camera deputatilor #presedinte #cearta #scandal #roberta anastase #adrian nastase

Adrian Nastase o ameninta pe Roberta Anastase ca o lasa fara sefia Camerei Deputatilor

Sedinta agitata astazi la Camera Deputatilor. Adrian Nastase a amenintat-o pe Roberta Anastase ca o va lasa fara functia de presedinte al Camerei Deputatilor daca aceasta va trece din nou printr-un vot dosarul Zambaccian I.

Nastase i-a spus presedintelui Camerei ca va cere din partea grupului PSD “reluarea votului in ceea ce priveste alegerea presedintelui Camerei, a membrilor Biroului permanent , pentru ca este absolut aceeasi procedura”, dupa cum noteaza Realitatea TV.

Raspunsul PDL-istei a fost prompt si a mentionat faptul ca la votul pentru alegerea presedintelui si a membrilor Biroului Permanent, candidatii au obtinut mai mult decat jumatate plus unu din voturile exprimate.

Acesta nu a fost primul incident intre Adrian Nastase si Roberta Anastase. In urma cu aproape trei luni, Adrian Nastase si Roberta Anastase s-au certat din cauza scaunelor pe care le ocupau in sala de sedinte a conducerii Camerei, spunand ca nu pot sta unul langa celalalt.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea