Social

#psd #consiliu national #presedinte #nastase

Adrian Nastase, in continuare presedinte al Consiliului National al PSD

Adrian Nastase a fost reales in functia de presedinte al Consiliului National al PSD. Nastase a obtinut 290 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Gheorghe Nichita , a obtinut 201 voturi.

Potrivit unor surse din PSD, Nastase ar fi fost sustinut de presedintele partidului Victor Ponta, pe cand Nichita ar fi avut in spate "tabara Vanghelie ".

Acest fapt pare sa fie confirmat de declaratiile lui Ponta si, respectiv Vanghelie. Daca Ponta a spus, dupa anuntarea rezultatului, ca astepta de "multi ani sa pot sa ii dau teme domnului Adrian Nastase", Vanghelie a refuzat sa spuna cu cine a votat.

"Am inteles din experienta de la Congres ca anormalul bate normalul, deci daca esti ferm si spui cum trebuie, lumea se uita ciudat la tine. Si atunci, am spus ca ma duc in cabina , votez, stiu numai eu cu cine votez si care castiga ma duc si-l pup ca l-am votat. Nu conteaza care, ca asta e procedura si m-am adaptat, daca asta e procedura standard ce naiba sa facem", a spus Vanghelie, lucru ce a si facut dupa anuntarea rezultatului.
 
 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea